top of page

Petite Vie is een ontwerpstudio met een vaste collectie aan geboortekaartjes. Kenmerkend zijn de unieke prints, bijzonder drukwerk, prachtige materialen en het mooie formaat.

Petite Vie is ontstaan vanuit mijn eigen zoektocht naar een uniek geboortekaartje. Omdat ik niet kon vinden wat ik in mijn hoofd had, besloot ik het kaartje zelf te ontwerpen. Ik kreeg daar super veel leuke reacties op.

Zo ontdekte ik de vraag naar dit soort geboortekaartjes en maakte dat ik de sprong ben gaan wagen en uiteindelijk Petite Vie 'geboren' werd.

 

De franse vertaling "Petite Vie" refereert naar het kleine leven wat in jou (of in die ander) aan het groeien is. Ook de libelle zie je icm het logo overal terug wat symbool staat voor verandering, transformatie, aanpassingsvermogen en zelfrealisatie. Precies zoals ik, het proces dat de geboorte van een kind met zich mee brengt, zou verwoorden. 

Ben je enthousiast over de kaartjes maar heb je een speciale wens? Bijvoorbeeld een andere kleur folie of papier? Dan mag je daar altijd een mailtje over sturen naar info@petitevie.nl. Ik zal mn best doen om binnen 24 uur te antwoorden over de mogelijkheden en eventueel met een passende offerte op maat.

Liefs, Sophie

Petite Vie Logo
portret foto Sophie, oprichtster Petite Vie
"A symbol of happiness, new beginnings
and change for many centuries"

- The Dragonfly - 

brand mascotte dragonfly
bottom of page